Acuze incredibile în fotbalul românesc: „Am doi blatişti în echipă! Au trântit meciul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Pânzaru, antrenor Dacia Unirea Brăila
Alin Pânzaru, antrenor Dacia Unirea Brăila

După un meci din Liga a doua, antrenorul echipă gazdă a lansat acuzaţii la adresa a doi jucători din echipa sa, pe care i-a numit „blatişti ordinari“.

Acuzatorul este Alin Pânzaru, antrenor la Dacia Unriea Brăila, care a arătat cu degetul doi jucători, Costel Roşu şi Gabriel Iosofache, după eşecul de acasă, 1-4 cu Ştiinţa Miroslava. 

"Au fost jucători care au avut tot felul de preocupări, orice altceva decât fotbal. Au fost unii care au început să vândă meciurile, precum Roşu şi Iosofache. Au fost nişte ordinari blatişti, nenorociţi! Au vândut meciuri în draci!

Cei care au rămas nu s-au complăcut, dar au acceptat astfel de jucători lângă ei, care le-au cerut să joace la 1 pauză / 2 final. Din păcate, am aflat târziu şi jucătorii nu ne-au informat. O să jucăm cu sabia deasupra capului, dar trebuie să aducem caractere, nu blatişti ordinari.

S-au apucat de vândut meciuri, pentru că n-au avut bani. Lumea nu e proastă şi de aia îi înjură. Roşu a fost vânzătorul echipei, nu un golgheter! Probabil că merităm asta, din moment ce i-am acceptat aici", a declarat Pânzaru, conform Digi 24.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite