ACS Poli - Viitorul 1-2: echipa lui Hagi le-a stricat sărbătoarea timişorenilor după o victorie controversată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Gazdele au intrat pe teren, hotărâte să-şi ia revanşa pentru eşecul din tur, scor 0-4, rezultat care a dus la demisia lui Dan Alexa. Puştii „Regelui“ au avut însă alte planuri şi au primit şi o mână de ajutor.

Viitorul s-a impus, la Timişoara, scor 2-1 (Zicu 42 / Cernat 21-pen., 47), la capătul unui meci în care cea mai controversată fază a dus la deschiderea scorului.

Arbitrul Ovidiu Haţegan a considerat că Belu a comis henţ în careu şi a acordat o lovitură de la 11 metri pentru Viitorul. Chiar dacă timişorenii au egalat până la pauză, în partea secundă, acelaşi Cernat a adus victoria oaspeţilor.

După 21 de etape, Viitorul e pe 2 cu 40 de puncte, în timp ce ACS Poli, care a sărbătorit 94 de ani de la înfiinţarea clubului, a rămas pe 11 cu 20 de puncte. Lider e Astra cu 41 de puncte şi cu un meci mai puţin disputat.

„Trebuie să ne batem să fim în frunte, rezultatele ne obligă. Suntem într-un moment bun, marcăm meci de meci. N-avem teamă, ieişm la joc şi o facem bine. Suntem o echipă bună. Valoare avem, dar trebuie să fim atenţi la fiecare meci. Jocul colectiv e punctul nostru forte. Toată strategia pe care am gândit-o ne-a ieşit de când l-am luat pe Florin Cernat. Controlăm meciul, punem presiune constantă! Am câştigat un meci important, într-o deplasare grea. Am scos 7 puncte la capătul unei serii cu meciuri din trei în trei zile. E prima dată când spun că ne batem la titlu. Urmează două meciuri cu Steaua, ambele vor fi frumoase. Întâlnim o echipă mare, foarte bună“, a spus Hagi la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite