Achiziţia „bombă“ a Craiovei, condiţionată de un transfer afară. Vezi ce spune Mititelu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova se pregăteşte să dea lovitura pe piaţa internă a transferurilor, însă cu o singură condiţie.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a dezvăluit aseară că se pregătesc două transferuri spectaculoase de jucători în Liga I, la echipele Universitatea şi Astra.

Ştiu două cazuri de negocieri pentru jucători buni. Cele două echipe sunt Craiova şi Astra. Şi pe mine m-a surprins acest lucru, dar vă asigur că e vorba de doi jucători foarte buni, care vor veni pe bani mulţi, nu liberi de contract“, a anunţat şeful LPF.

Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a confirmat spusele lui Mitică Dragomir, însă mai întâi Ştiinţa va trebui să vândă un jucător afară, pe bani mulţi.

Dragomir ştie ce spune! Există posibilitatea ca un jucător al Universităţii să plece la un club foarte important! Dacă se va materializa posibilul transfer, atunci Universitatea va achiziţiona imediat unul sau poate chiar doi jucători din campionatul intern, care sunt apreciaţi şi care se potrivesc echipei noastre! Oricum, până în data de 20-25 august vom şti cu exactitate. Nu-mi cereţi nume sau alte informaţii pentru că nu vi le pot da“, a răspuns Mititelu, pe blogul său, la întrebarea unui suporter.

Jucătorii care ar putea pleca de la Universitatea în străinătate ar fi Silviu Lung junior şi Valerică Găman, despre care Mititelu a spus că au avut oferte în vară, dar că nu vrea să-i cedeze pentru mai puţin de cinci milioane de euro fiecare.

În cazul în care s-ar materializa vreun transfer dintre cele două, vizat pentru a veni la Craiova ar putea fi brazilianul Gloriei Bistriţa, Moraes, cel mai curtat şi mai scump jucător din Liga I, evaluat la două milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite