Articol publicitar

Acestea sunt pariurile specialiştilor pe meciurile de vineri din Liga 1!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialiştii din cadrul comunităţii pariorilor din Români au analiza primele partide din etapa a patra a Ligii 1. Vineri avem două parte echilibrate: Poli Timişoara primeşte vizita nou promovatei Juventus Bucureşti, iar câştigătoarea Cupei şi Supercupei României, FC Voluntari, primeşte vizita liderului Ligii 1, FC Botoşani.

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN LIGA 1, VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Poli Timişoara vs. Juventus Bucureşti

image

După victoria din prima etapă în deplasarea de la Chiajna, Poli nu a mai reuşit să obţină nici un punct, pierzând partidele cu FCSB şi Astra. În ultima deplasare, timişorenii au pierdut cu scor de neprezentare, în faţa unei echipe reconstruite aproape în totalitate în această vară.

Prestaţia catastrofală a lui Poli se pare că a fost însă cauzată de problemele cu transportul şi cele financiare cu care se confruntă clubul. Autocarul în care se afla echipa a fost blocat în trafic timp de 3 ore şi a ajuns foarte târziu la meci. În plus, jucătorii au salariile neplătite de 5 luni de zile, iar ANAF a pus recent un sechestru pe suma de 700.000 de Euro din contul clubului, deoarece Poli are datorii către stat în valoare de peste 2 milioane de Euro. Ionuţ Popa le-a arătat jurnaliştilor o folie de calmante, spunând că a recurs la medicamente pentru a depăşi această perioadă dificilă.

Vestea bună a venit însă marţi, atunci când ANAF-ul a aprobat eşalonarea datoriilor pe trei ani şi prin urmare, clubul a primit dreptul de primi finanţare de la primărie. Primarul Nicolae Robu a anunţat că doreşte să ajute echipa şi a supus această propunere la vot în Consiliul Local.

Juventus Bucureşti face deplasarea la Timişoara după ce a obţinut primul punct în Liga 1, remizând cu scor alb în faţa câştigătoarei Cupei şi Supercupei României, FC Voluntari. Chiar dacă tabela a rămas neschimbată pe tot parcursul celor 90 de minute, băieţii lui Daniel Opriţa şi-au creat câteva situaţii bune de a marca şi au avut o evoluţie decentă.

Dacă ne gândim la faptul că fiecare dintre cele două echipa a marcat numai câte un gol în primele 3 etape, pariul Sub 2.5 goluri la o cotă de 1.67 la Betano va reprezenta cu siguranţă o alegere populară în rândul pariorilor. Un alt pariu extrem de tentant este X la pauză SAU final, care poate fi jucat la o cotă de 1.60 la Sportingbet.

FC Voluntari vs. FC Botoşani

image

FC Voluntari, proaspăt câştigătoare a Supercupei României, primeşte vizita liderului neaşteptat al campionatului FC Botoşani. După eşecul din prima etapă suferit pe Arena Naţională în faţa FCSB-ului, echipa antrenată de Claudiu Niculescu şi-a răscumpărat greşeala, câştigând cu 3-1 pe teren propriu în faţa Astrei.

Totuşi, ilfovenii au arătat în şi ultima partidă de Liga 1 că nu se descurcă deloc bine în deplasare, remizând cu scorul de 0-0 pe terenul lui Juventus Bucureşti. Cu toate acestea, FC Voluntari rămâne o echipă solidă pe teren propriu.

După ce a remizat cu CFR Cluj în prima etapă, a învins pe terenul lui Dinamo şi s-a distras cu Sepsi Sfântu Gheorghe în ultimul meci, echipa antrenată de Costel Enache pare să fie pe cai mari în acest început de sezon.

În partida cu Sepsi, Botoşani a deschis scorul încă din primul minut şi şi-a majorat avantajul încă din minutul 15. Apoi, în debutul reprizei secunde, la scorul de 2-0, Astafei a văzut cartonaşul roşu şi dezechilibrul nu a întârziat să apară. Gazdele au mai punctat de 3 ori, iar Sepsi a reuşit un gol de onoare pe final de meci.

Vom avea parte de o dispută extrem de interesantă, între două echipe solide, fapt pentru care nu ar fi exclus să vedem goluri de ambele părţi: pariul Ambele echipe să înscrie are o cotă de 1.86 la Netbet. Victoria gazdelor a primit o cotă de 2.40 la Betfair, în timp ce victoria liderului Ligii 1 are o cotă de 3.00 la Unibet.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite