AC Milan şi-a stabilit ţintele pentru perioada de iarnă: Balotelli şi Chiricheş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş, dreapta, fundaş Steaua FOTO: ADEVPRUL
Vlad Chiricheş, dreapta, fundaş Steaua FOTO: ADEVPRUL

AC Milan e dispusă să dea 6 milioane de euro pe fotbalistul român, însă Gigi Becali a anunţat că vrea o sumă apropiată de 10 milioane de euro.

Milannews.it a prezentat ţintele echipei italiene pentru următoarea perioadă de transferuri. Pe listă este în primul rând atacantul Mario Balotelli. Încă de când juca la Inter SuperMario a fost văzut la meciurile de pe teren propriu ale lui AC Milan, declarându-se un fan al echipei roş-negre. În plus, atacantul italian a intrat în conflict din nou cu conducerea lui Manchester City, pe care a chemat-o în instanţă, nemulţumit fiind că a fost amendat cu 400.000 de euro pentru abateri disciplinare repetate.

Dacă la mijloc AC Milan visează la Daniele de Rossi,  în apărare stelistul Vlad Chiricheş este văzut ca o soluţie viabilă, la fel ca şi Indi Martins, olandezul de la Feyenoord. Diferă deocamdată doar suma de transfer: AC Milan e dispusă să dea 6 milioane de euro, Steaua vrea 10.

Şi pe lista de plecări a milanezilor sunt câteva nume cu rezonanţă: Pato, dorit de Corinthians, Robinho, cerut de Santos şi Abate. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite