Aalborg nu face un capăt de ţară dacă va rata calificarea în primăvara Europa League. Ce calcule îşi fac danezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi au prima şansă la calificarea în primăvara Europa League, alături de Dinamo Kiev, în dauna Stelei, danezii susţin că nu vor fi afectaţi dacă nu vor ajunge în faza următoare a competiţiei.

Steaua a pierdut partida cu Aalborg, iar şansele de calificare în şaisprezecimile Europa League s-au diminuat drastic. După partidele disputate joi seara, formaţia daneză a devenit favorită pentru a ocupa locul 2 la finalul fazei grupelor, care asigură calificarea în primăvara competiţiei. Chiar dacă au prima şansă în bătălia indirectă cu Steaua, danezii nu se entuziasmează prea tare de acest privilegiu.

Steaua, o înfrângere de Dosarele X: cifrele meciului spun povestea unui rezultat de neînţeles. Calculele calificării

"Rio Ave este o echipă bună. A condus Steaua cu 2-1 până la ultima fază a prelungirilor, iar asta ne arată că nu vom avea un meci uşor. Nu cred că ar trebui să fim dezamăgiţi dacă ratăm calificarea. Nu simţim că am fi superiori. Rio Ave ne-a pus mari probleme la Aalborg, dar dacă vom juca bine cred că ne putem îndeplini obiectivul. Suntem obligaţi să câştigăm în Portugalia. Dinamo Kiev este deja calificată şi nu ştiu la ce intensitate va juca în România", a declarat antrenorul lui Aalborg, Kent Nielsen, pentru presa daneză.

Explicaţiile înfrângerii suferite de Steaua în Danemarca. Roş-albaştrii riscă să nu se califice în 16-imile Europa League

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite