A venit Platini, pleacă alţi cinci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michel Platini a revenit ieri din Bulgaria
Michel Platini a revenit ieri din Bulgaria

Brazilianul cumpărat de Dinamo de la ŢSKA Sofia va pleca astăzi cu echipa în cantonamentul din Antalya. Acţionarii se gândesc să se şi despartă de unii jucători, cum ar fi Liviu Ganea, Bakaj, Pătraşcu, Păun şi Muşat.

Michel Platini este cel mai răsunător transfer pe care l-au făcut „câinii" în această iarnă. Nu neapărat în plan sportiv, pentru că sud-americanul de 28 de ani nu era un titular cert la ŢSKA, însă ca imagine, deoarece rostirea numelui atacantului ridică sprâncenele. Tatăl său l-a numit astfel în cinstea fostului fotbalist francez, al cărui mare fan era. Michel Platini a semnat pe trei ani cu roş-albii, pe un salariu de 20.000 de euro, lunar.

„Vreau să câştigăm campionatul şi să jucăm în Liga Campionilor. Nu mă mulţumesc cu locul doi, am vorbit cu conducerea clubului, preşedintele mi-a transmis care sunt obiectivele, iar eu vreau să devin un jucător important", a afirmat ieri brazilianul. Dinamo mai şi scapă de jucători. Liviu Ganea va merge, probabil, la Astra, Bakaj, împrumut la Târgu Mureş, iar Pătraşcu, tot la Astra. Păun şi Muşat, de la echipa a doua, au prins contractul vieţii: până în vară la ŢSKA Sofia. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite