A patra ediţie a Romanian Darts Festival a adunat la start 400 de jucători, din 29 de ţări. Ce rezultate au obţinut românii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
darts

Între 7 şi 12 octombrie 2019, la Grand Hotel Italia Cluj, România va fi gazda Campionatului Mondial de darts, competiţie care va fi pentru întâia oară de organizată de către o ţară din Europa de Est,

Cea de-a patra ediţie a Romanian Darts Festival (RDF) a ajuns la final, trofeele fiind cucerite de Karolina Podgórska (RCDO feminin) , John Michael (RCDO masculin), Aileen de Graaf (RIDO feminin) şi David Parletti (RIDO masculin). Competiţia a fost organizată de către Federaţia Română de Darts şi găzduită de Hotel Intercontinental, între 25 şi 27 ianuarie 2019.

Pentru premiile de peste 15.000 de euro s-au întrecut mai mult de 400 de jucători, din 29 de ţări. Pe lista celor mai bune rezultate obţinute de români şi-au trecut numele Andreea Brad (locul cinci la RCDO), Alexandru Stoian (locul nouă la RIDO) şi Adrian Frim (locul 17 la RIDO&RCDO).  De asemenea, Tony O'Shea, triplu vicecampion mondial, a fost unul dintre participanţii de seamă, reuşind o clasare de locul nouă la RCDO.

Romanian Darts Festival a fost ultima mare provocare, înainte de Campionatul Mondial de darts, care va fi organizat de ţara noastră, pentru întâia oară de către o ţară din Europa de Est, între 7 şi 12 octombrie 2019, la Grand Hotel Italia Cluj. Campionatul Mondial de darts a ajuns la a XXII-a ediţia şi abia a opta organizată pe continetul european, cu excepţia ţărilor din Marea Britanie. Este cel mai mare eveniment sportiv de darts adresat loturilor naţionale, atât masculine, cât şi cele feminine, precum şi juniorilor din întreaga lume, iar Federaţia Română de Darts preconizează participarea a peste 600 de sportivi, din cadrul a peste 45 de delegaţii de oficiali.

Despre Federaţia Română de Darts

Federaţia Română de Darts a fost înfiinţată în anul 2008 şi a parcurs toate etapele necesare introducerii unei noi ramuri sportive şi recunoaşterea ca federaţie naţională. În tot acest timp, a introdus în circuitul mondial două Open-uri internaţionale şi a organizat Campionatul European de Darts din 2014. Detalii despre competiţiile organizate de Federaţia Română de Darts sunt disponibile pe site-ul oficial şi pagina de Facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite