A minţit cu sânge rece! Maria Şarapova a fost dată de gol chiar de compatrioţii săi, în scandalul de dopaj în care e implicată

A minţit cu sânge rece! Maria Şarapova a fost dată de gol chiar de compatrioţii săi, în scandalul de dopaj în care e implicată

Maria Şarapova

Maria Şarapova trăieşte un coşmar, după ce a fost depistată pozitiv la un control anti-doping, care i-a adus suspendarea, deocamdată provizorie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pusă la zid de lumea sportului, Maria Şarapova a reacţionat cu tupeu şi a declarat că nu a trişat, motivând că nu a ştiut de interzicerea medicamentului pe care îl lua, din cauza faptului că informaţia a fost ascunsă într-un mail care mai conţinea zeci de alte lucruri. declaraţiile sale contravin cu ceea ce susţin oficialii WTA, care au spus că au informat-o de cinci ori cu privire la interzicerea Meldoniumului.

Versiunea Şarapovei a fost demontată însă oficial chiar de conaţionalii săi. şeful Agenţiei Anti-doping din Rusia, Iulia Mirosnikov, afirmând la postul de radio Russia 24 că lucrurile nu stau deloc aşa cum le prezintă Maria. "Forul pe care îl conduc a avertizat-o pe Şarapova cu privire la interzicerea Meldoniumului. Avem dovezi oficiale care susţin asta", a spus Mirosnikov.

Aşadar nu doar WTA a informat-o pe Şarapova cu privitr la interzicerea Meldoniumului, ci şi Agenţia Anti -Doping de la Moscova. Cu toate acestea, ea a continuat să ia substanţa interzisă până a fost depistată la un control la Australian Open.

Şarapova este suspendată provizoriu, iar pedeapsa definitivă care o aşteaptă este între un an şi patru ani.

Adversare dificile pentru Halep la turneul de la Miami. Vezi AICI cu cine se poate întâlni româncaDacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: