A început războiul: 10 întrebări devastatoare după moartea lui Sala. Cardiff a cerut, oficial, intervenţia poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala

Emiliano Sala a fost transferat de la Nantes la Cardiff pentru 17 milioane de euro. Între timp, a murit după un accident aviatic. Iar acum cele două cluburi se bat pentru această sumă.

Aşa cum era de aşteptat, Cardiff n-are de gând să plătească 17 milioane de euro pentru un fotbalist care, între timp, a şi fost îngropat, fără a juca vreun minut în Premier League.

Potrivit „The Sun“, gruparea galeză a cerut, oficial, intervenţia poliţiei în acest caz, trimiţând şi o solicitare către FIFA pentru ca forul mondial să facă şi el o investigaţie. Mai mult, Cardiff a formulat 10 întrebări la care vrea să primească răspunsuri:

1. A fost Sala deja jucătorul lui Cardiff, atunci când s-a urcat în acel avion?

2. Cine a aranjat acel zbor şi de ce acel om a pus jucătorul într-un avion cu un singur motor, în condiţii dificile de zbor, fără dispozitive adecvate în cazul unor urgenţe?

3. Cine a luat decizia ca Sala să urce în avion?

4. De ce nu apare proprietarul avionului?

5. Avea avionul licenţa necesară pentru a opera zboruri comerciale?

6. Avea pilotul David Ibbotson licenţa necesară pentru a efectua zboruri cu pasageri?

7. Drepturile federative ale lui Sala erau deţinute şi de altcineva, în afară de Nantes?

8. Trebuie să primească Bordeaux 50 la sută din suma de transfer negociată de Cardiff pentru că jucătorul a ajuns la Nantes de la Bordeaux în 2015?

9. Ce procent avea de încasat de pe urma acestui transfer agentul Willie McKay?

10. Comisionul lui McKay, dar şi o parte din suma de transfer, urmau să fie împărţite de alţii implicaţi în această afacere? Dacă da, cine erau aceşti oameni?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite