A ieşit din puşcărie, iar acum se întoarce în fotbal! Planurile lui Gică Popescu au fost date în vileag

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eliberat în urmă cu un an din închisoare, Gică Popescu se pregăteşte de revenirea în fotbal, declarând cî ăi este foarte greu să stea departe de acest fenomen.

După o perioadă în care a studiat atent paşii pe care i-a făcut Gică Hagi la academia sa, Gică Popescu a decis să revigoreze propria sa şcoală de fotbal. 

Într-un interviu acordat ziare.com, Paul Răducan, manager al Şcolii de Fotbal Gică Popescu, a declarat că Baciul va investi 500.000 de euro în remodernizarea şcolii aflate la marginea Craiovei. 

"Suntem în lucrări mari de tot acum. Am investit mulţi bani şi acum este curtea plină de maşini care iau deşeurile şi mobilierul vechi. Chiar acum suntem in lucrări. Deocamdată, modernizam clădirile La începutul lunii următoare sperăm să schimbăm şi terenurile artificiale, daca ne vine gazonul din Olanda. În cei 500.000 de euro e inclus şi terenul artificial mare, pe care nu-l facem acum. Le facem doar pe cele mici.

Gică Popescu e foarte implicat, chiar mai implicat decât înainte. A trecut pe la noi mult mai mult decât trecea înainte. Iar noi ne refacem încet baza şi o aducem la standardele la care a fost. Era nevoie de această investiţie pentru că noi aici chiar lucram, nu stăm degeaba.

Noi avem 185 de sportivi, plecând de la grupele de 7 ani până la cei U19. Scopul centrelor de juniori trebuie să fie unul: formarea şi promovarea jucătorilor", a spus Paul Răducan pentru ziare.com.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite