A fost sau nu ofsaid la golul care a calificat-o pe Astra Giurgiu în finala Cupei României?

A fost sau nu ofsaid la golul care a calificat-o pe Astra Giurgiu în finala Cupei României?

Paul Papp, marcatorul golului decisiv în meciul câştigat de Astra Giurgiu cu Petrolul Ploieşti FOTO Mediafax

Salvarea Astrei Giurgiu în meciul cu Petrolul Ploieşti s-a numit Paul Papp, fotbalist care a înscris în ultimele secunde de prelungire, calificându-şi echipa în finala Cupei României. Reuşita jucătorului a fost analizată îndelung, asupra ei planând suspiciuni de ofsaid.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tehnicianul celor de la Petrolul Ploieşti, Răzvan Lucescu, a comentat eventualitatea unui gol marcat incorect: „Dacă este ofsaid, este o mare nedreptate, pentru că este aruncată afară din finală o echipă şi este împinsă alta. Dacă este ofsaid“.
Replica lui Florin Marin nu a întârziat să apară: „Un pui de ofsaid, dar pe reluare nu se vede că a fost şi un 11 metri pentru noi în prima repriză?! Asta de ce nu spuneţi?!“.

Faza a fost analizată pentru DigiSport şi de fostul arbitru Ion Crăciunescu: „Poate că asistentul nu a văzut devierea. Poziţia lui este cam flagrantă, mingea îşi schimbă direcţia şi atunci trebuie să emiţi o nouă judecată“.
Paul Papp a înscris cu capul după un şut deviat al lui Junior Morais chiar în minutul 94, înainte de finalul meciului. Pe tabelă şi-au mai trecut numele Toto Tamuz pentru ploieşteni (21') şi Constantin Budescu pentru giurgiuveni (51').

Ştiri pe aceeaşi temă:

Meci dramatic la Giurgiu! Astra a învins Petrolul în ultimele secunde şi s-a calificat în finala Cupei României

Reacţii după calificarea surpriză a Astrei în finala Cupei României. Pe cine îşi doresc giurgiuvenii ca adversari

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: