A fost Lyon prea slabă sau Astra prea puternică? Budescu, eroul de pe „Stade Gerland“, explică cheia victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Budescu
Constantin Budescu

Atacantul Astrei a ratat foarte multe ocazii, însă, într-un final, a punctat de la 11 metri pentru un succes istoric. După partidă, a vorbit despre nivelul adversarei.

Astra a învins Lyon, în deplasare, în turul play-off-ului Ligii Europa. Rezultatul le oferă giurgiuvenilor prima şansă de calificare, înaintea returului de la 28 august, şi a intrat în Cartea Recordurilor fotbalului românesc.

Eroul unui succes istoric a fost Constantin Budescu, cel care l-a exasperat pe preşedintele Dinu Gheorghe prin ratările sale, însă a marcat din penalty. Atacantul vicecampioanei României a explicat care a fost cheia succesului de pe „Stade Gerland“.

Ce a spus?

„Nu ştiu dacă Lyon a fost mai slabă, a practicat un fotbal foarte bun, dar noi, la pauză, ne-am schimbat jocul şi am reuşit să câştigăm. Nu ne-a spus antrenorul foarte multe la vestiare, ne-a spus să jucăm la fel ca în prima repriză şi ne-a zis să nu mai facem greşeli, că putem câştiga“, a declarat Budescu la Digi Sport.

În ciuda victoriei, vârful Astrei a invitat la calm: „E foarte bine că am avut ocazii. Din fericire, în a doua repriză am practicat un joc excepţional. Nu doar eu, ci şi colegii mei. E foarte bine că am marcat două goluri şi am reuşit să câştigăm aici, la Lyon. Şansele noastre au crescut, dar trebuie să tratăm serios şi meciul de acasă şi să fim foarte atenţi“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite