A fost idol un sezon, dar acum se pregăteşte de plecare: Nicoliţă, la un pas de despărţirea de Saint Etienne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănel Nicoliţă se va despărţi de Saint Etienne, anunţă presa din Franţa. Mijlocaşul român, care s-a confruntat cu probleme medicale în ultima vreme, nu mai intră în planurile antrenorului Christophe Galtier.

Potrivit digisport.ro, Bănel Nicoliţă va pleca în curând de la echipa franceză. Ajuns în Franţa în vara lui 2011, pentru o sumă de 700.000 de euro, mijlocaşul a bifat în primul an 19 meciuri şi a marcat trei goluri. Însă ultimul sezon a fost unul greu pentru român. A jucat doar trei meciuri şi nu a mai intrat pe teren din 21 septembrie. 

Nicoliţă s-a accidentat, fisurându-şi coasta dreaptă şi a stat pe bară trei luni. În momentul revenirii, mijlocaşul a suferit o nouă accidentare la coapsă. După intervenţia chirurgicală, Bănel urmează să mai stea două luni pe margine. 

Cum antrenorul Christophe Galtier se baza oricum tot mai rar pe serviciile mijlocaşului, oficialii lui Saint Etienne au hotărât să-i caute deja înlocuitor românului. Cel mai probabil Bănel va fi tras pe linie moartă, iar cei de la Saint Etienne vor încerca să-i rezilieze contractul scadent în vara lui 2014.

"Avem neapărat nevoie de un mijlocaş dreapta, dar vor fi mai multe mişcări pe piaţa transferurilor. Ştim cu toţii problemele cu care se confruntă Banel Nicoliţă şi Alejandro Alonso", a declarat antrenorul lui Saint Etienne. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite