A dat-o la pace cu Piţurcă: „Eşti penibil dacă nu recunoşti că el chiar face treabă bună la naţională!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Cosmin Iftode
FOTO Cosmin Iftode

Deşi în trecut a avut numeroase divergenţe cu Victor Piţurcă, Mihai Stoica recunoaşte meritele selecţionerului pentru ascensiunea naţionalei României şi pentru calificarea la baraj.

Stoica şi-a exprimat preferinţele pentru echipa cu care ar dori să cadă România la baraj, susţinând că Grecia sau Ucraina ar fi adversari accesibili.

"Indiferent de relaţia pe care o am sau pe care n-o am cu Piţurcă, eşti penibil dacă nu recunoşti că omul ăsta chiar face treabă bună la naţională. Pentru că indiferent ce s-ar spune, ultimele rezultate pozitive ale echipei naţională au fost cu Victor Piţurcă selecţioner. Calificări la turnee finale, calificări la baraj. Pentru că noi am ajuns să ne bucurăm acum că ne-am calificat la baraj.

Selecţionerul îl numeşti pentru rezultate, nu pentru carismă. Şi chiar avem şanse la baraj. Grecia, Ucraina nu sunt adversari de speriat. Croaţia e un adversar puternic, Portugalia la fel", a spus Mihai Stoica la Digi Sport.

Relaţiile dintre managerul Stelei şi Victor Piţurcă sunt reci de pe vremea când actualul selecţioner era antrenorul Stelei, atunci când Piţi nu-l agrea deloc pe Stoica, acuzându-l că este marioneta lui Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite