A căzut prima româncă la Australian Open: Cadanţu a fost spulberată, dar totuşi va fi răsplătită pentru înfrângere

A căzut prima româncă la Australian Open: Cadanţu a fost spulberată, dar totuşi va fi răsplătită pentru înfrângere

Alexandra Cadanţu

Primul turneu de Mare Şlem al anului a început în noaptea de duminică spre luni. „Adevărul“ prezintă rezultatul primului meci în care a fost implicată o jucătoare din România, dar şi programul după care restul românilor vor intra în concurs.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandra Cadanţu (numărul 60 mondial) a fost învinsă categoric de italianca Flavia Pennetta (numărul 29 mondial) într-un duel care a durat o oră în primul tur de la Australian Open. Pennetta s-a impus fără emoţii, scor 6-0, 6-2. 
 
Cadanţu a fost condusă, la un moment dat, cu 0-6, 0-5 şi abia pe final a reuşit să câştige două game-uri. A fost pentru a treia oară când bucureşteanca de 23 de ani a fost prezentă în primul tur de la Australian Open. Ea n-a reuşit însă să depăşească până acum această fază. Cu toate acestea, pentru prezenţa ei pe tabloul principal de la Melbourne, Cadanţu va încasa un cec în valoare de 19.600 de euro. 
 
CITEŞTE ŞI: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: