Ţiriac, scârbit de cum cresc copiii de astăzi: „Asta-i nenorocirea!“. Anunţă prăbuşirea iminentă a tensiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT) ne spune că, în curând, nu vom avea rezultate nici în sportul-alb, fără a ne explica, totuşi, ce a făcut de când a ajuns în fruntea forului pe care îl conduce.

Ion Ţiriac are mai mereu un discurs apocaliptic în privinţa viitorului sportului românesc şi, în mare parte, are dreptate. Problema e că, ajuns de câteva luni în fruntea FRT, fostul jucător n-a implementat, concret, niciun proiect pentru a „resuscita“ sportul-alb.

Din postura de preşedinte al tenisului românesc, Ţiriac face ceea ce făcea şi ca un observator aflat pe margine: anunţă că, după Halep, nu vom avea nimic. Prezent miercuri seară în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu“, difuzată în fiecare miercuri de gsp.ro şi moderată de Ovidiu Ioaniţoaia, Ţiriac s-a arătat foarte dezamăgit de cum creşte un copil în ziua de astăzi.

Ce a spus Ion Ţiriac?

*Nenorocirea cea mai mare la copil astăzi, dar societate o cere, e tableta şi telefonul! La un an şi jumătate îi vezi cu tableta prin restaurante, în loc să înveţe să meargă. Asta-i nenorocirea!

*Ştiţi ce se întâmplă cu tenisul după Halep? Deşertul! Sahara. Ce să mai avem? Niciuna nu e în primele o sută în clasament. Niciuna! Ce semeni, aia culegi. N-ai semănat, n-ai de unde! E imposibil. Ca şi la gimnastică, ce să faci cu 200 de copii? N-ai ce să faci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite