Şumudică are „telecomandă“ magică: Rizespor, un nou rezultat remarcabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până să ajungă la un acord cu tehnicianul de 49 de ani, Rizespor avea o serie de şase partide fără victorie. De când conducătorii au bătut palma cu fostul rapidist, echipa a renăscut.

Marius Şumudică a făcut minuni cu Gaziantep, iar acum, noua sa aventură în fotbalul turc, la Rizespor, a început cu semne bune!

Chiar dacă n-a ajuns, deocamdată, în Turcia din cauza focarului de coronavirus care s-a format la noua sa formaţie, Şumi a fost implicat de la distanţă, în pregătirea ultimelor două partide. Prima a şi fost căştigată, categoric, de Rizespor, scor 3-0, în faţa celor de la Gaziantep, adică gruparea de la care Şumudică tocmai a plecat. Iar astăzi, într-o nouă partidă de campionat, Rizespor, condusă prin telefon de noul ei tehnician, a mai obţinut un rezultat important.

În deplasare, pe terenul campioanei Istanbul Başakşehir, echipa lui Şumudică a smuls un punct, scor 1-1. Oaspeţii au deschis scorul prin croatul Samu din penalty (49). Istanbul Başakşehir a egalat apoi prin Topal, în minutul 64.

Graţie remizei, Rizespor a acumulat 25 de puncte din 20 de partide, fiind pe locul 13 din 21. În acest moment, echipa s-a mai distanţat de zona periculoasă a clasamentului, fiind la şase puncte de poziţia a 18-a, prima care duce în liga secundă.

Şumudică va sta pe bancă, etapa viitoare, într-un meci uriaş, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite