Şumudică, spectacol la conferinţă: A venit în faţa jurnaliştilor cu o băutură turcească VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Şumudică (49 de ani) e genul de antrenor care se potriveşte perfect la fotbalul turc: e coleric, excentric, face show şi, deocamdată, are şi rezultate excelente.

Marius Şumudică a câştigat un titlu cu Astra în România, dar, cu siguranţă, în aceste zile, trăieşte cea mai bună perioadă din cariera sa de antrenor de până acum. Iar asta pentru că, după 17 din cele 42 de etape scurse din Superliga turcă, echipa sa, Gaziantep, e lider!

Vorbim despre o formaţie care, la începutul sezonului, nu era cotată cu şanse la podium, într-o întrecere în care Galatasaray, Beşiktaş şi Fenerbahce fac legea. Acum însă, Gaziantep a legat o serie de 15 partide fără înfrângeri (opt victorii, şapte remize) şi e pe cai mari, cu Şumudică pe bancă, şi cu doi fotbalişti români, în primul „11“: Alin Toşca şi Alex Maxim.

Iar victoria obţinută, marţi, în faţa celor de la Ankaragücü, scor 2-0 (Maxim 69, Şahin 90+6), a fost savurată din plin de Şumudică. Acesta s-a dezlănţuit, mai întâi, pe gazon, dansând în spaţiul tehnic, după cum „Adevărul“ a scris aici. Apoi, show-ul a continuat şi la conferinţă, românul venind în faţa jurnaliştilor, cu o cutie de ayran, băutură turcească, în mână. 

„Eu vreau ayran! Sunt foarte obosit. Beau acest ayran pentru această frumoasă victorie“, a spus tehnicianul, iar imaginile cu el de la conferinţă, care pot fi văzute mai jos, au devenit imediat virale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite