Şumudică a semnat: E noul antrenor al CFR-ului şi are un contract fabulos, dar şi un obiectiv uriaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sumudica

„Plimbat“ în ultima perioadă, ba la FCSB, ba la echipe din zona arabă, Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj, după ce Edward Iordănescu şi-a anunţat, oficial, plecarea de la campioana Ligii I.

Marius Şumudică (50 de ani) revine în Liga I, la patru ani după despărţirea de Astra Giurgiu, club cu care a cucerit titlul, în sezonul 2015-2016. De atunci, Şumi a fost doar la echipe de peste hotare: Kayserispor (Turcia), Al-Shabab (Arabia Saudită), Gaziantep (Turcia) şi Rizespor (Turcia).

Acum, CFR l-a convins cu un contract pe doi ani care, potrivit informaţiilor din piaţă, se ridică la 600.000 de euro pe sezon. Obiectivul antrenorului pentru viitorul apropiat va fi calificarea CFR-ului în grupele Ligii Campionilor. Formaţia din Gruia va porni în această competiţie din turul I preliminar. Dacă va rata această ţintă, şefii ardelenilor s-ar mulţumi şi cu o prezenţă în grupele Ligii Europa. 

Contactat de Digi Sport, Şumudică a confirmat că bătut palma cu CFR Cluj.

„Ieri (n.r. - marţi) am început negocierile serioase cu preşedintele Marian Copilu şi astăzi (n.r. - miercuri) am semnat. Îţi dau cuvântul meu de onoare că am semnat aproape cu ochii închişi, că am simţit permanent că totul e în regulă. Mă bucur foarte mult că am încheiat repede şi că n-am stat în negocieri lungi. Abia aştept să începem lucrul efectiv împreună. Am văzut că au fost fel şi fel de discuţii în spaţiul public, n-am făcut niciun fel de licitaţie. Am ales echipa care cred că mi se potriveşte în momentul ăsta. Da, e adevărat, am negociat cu echipe din Arabia Saudită, chiar şi astăzi am fost sunat de un club“, a spus Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite