VIDEO Şumudică, rezultat-bombă: A spulberat liderul! Debut senzaţional pentru românul pe care l-a luat la echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică a învins liderul campionatului din Turcia
Marius Şumudică a învins liderul campionatului din Turcia

După două înfrângeri consecutive cu Gaziantep în Turcia, Marius Şumudică a învins în etapa din acest weekend datorită unui conaţional.

Marius Şumudică s-a obişnuit să ia jucători români la mai toate formaţiile din străinătate şi, ajuns în vară la Gaziantep, a respectat tradiţia, luându-l pe Alin Toşca. Acesta e un titular, însă nu un fotbalist decisiv, capabil de a tranşa soarta unui meci. În schimb, sunt semne bune că, de acum încolo, acest rol poate fi preluat de Alex Maxim (29 de ani).

Transferat în această iarnă de la Mainz, după şapte sezoane şi jumătate în Germania, mijlocaşul român a avut un debut fulminant în partida de acasă cu liderul campionaului, Sivasspor: două goluri în minutele 4 şi 44. Cu aceste reuşite, Gaziantep a prins aripi şi, după două înfrângeri la rând, a câştigat, scor 5-1, furnizând marea surpriză!

Maxim a rămas pe teren până în minutul 81, fiind schimbat la 4-1, în aplauzele suporterilor. Colegul său, Toşca, a fost integralist.

Graţie succesului, Gaziantep a urcat un loc, de pe 10 pe 9, cu 27 de puncte după 20 de etape. Lider e Sivasspor cu 41 de puncte.

VEZI GOLURILE REUŞITE DE ALEX MAXIM

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite