Şumudică are răbdare mică! A stabilit un nou record ridicol în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică a părăsit Universitatea SURSA FOTO: ADEVĂRUL
Marius Şumudică a părăsit Universitatea SURSA FOTO: ADEVĂRUL

Tehnicianul de 41 de ani a preluat Universitatea Cluj săptămâna trecută, însă aventura sa pe banca „şepcilor“ l-a îndemnat la un gest extrem.

Marius Şumudică a fost numit la „U“ Cluj la data de 9 noiembrie, trei zile mai târziu a şi debutat pe banca ardelenilor, într-o înfrângere, acasă, scor 1-2, cu Rapid, iar azi şi-a anunţat demisia de la echipă.

Astfel, Şumudică a „reuşit“ performanţa de a veni la un club, de a pierde un meci, şi de a demisiona, toate în mai puţin de o săptămână întreagă!

Ce a spus?

„Acesta era ultimul lucru pe care mi-aş fi dorit să-l fac acum, dar, cu părere de rău, trebuie să anunţ că am luat decizia de a nu lua loc pe banca tehnică a Universităţii Cluj la jocul cu Petrolul, de la Ploieşti. Îmi pare rău, în primul rând, pentru admirabilii suporteri clujeni, pentru jucători şi pentru club, dar situaţia actuală mă forţează la un asemenea gest extrem. Venirea mea la „U“ a avut la bază promisiunea că schimbarea acţionariatului de la club se va realiza în câteva zile, dar şi dorinţa de a da o mână de ajutor în avans, ţinând cont de faptul că, practic, nu avea cine să stea pe bancă, din punct de vedere regulamentar, la jocul cu Rapid.

Tergiversarea discuţiilor pentru preluarea clubului şi, mai ales, condiţiile improprii de pregătire pe care le-am găsit la Cluj au impus, practic, luarea acestei decizii grele. Este exact lucrul pe care l-am promis suporterilor, la conferinţa de presă în care am fost prezentat oficial, săptămâna trecută.

Sunt dispus sa mă întorc la „U“, chiar îmi doresc acest lucru, dar numai din momentul în care toate lucrurile vor fi clare. Mi-ar părea rău să nu-i mai simt alături pe fanii Universităţii care, după numai câteva zile, mi-au intrat deja la suflet, dar îi rog şi pe ei, şi pe oamenii neutri, să înţeleagă că, în situaţia actuală, nu am cum să ajut Universitatea!“, a spus Şumudică într-un comunicat de presă.

12

echipe a antrenat Marius Şumudică din 2006 până acum: Rocar, Dodu Berceni, Inter Gaz, Progresul, Astra, Farul, Gloria, Rapid, Kavala (Grecia), Braşov, Vaslui, „U“ Cluj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite