Şumudică a prins un contract de vis: Va face ce îi place cel mai mult

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sumudica

Marius Şumudică (51 de ani) e genul de om despre care se spune că „are vorbele la el“. De acum înainte, fostul atacant îşi poate valorifica din plin această calitate.

Marius Şumudică a fost o prezenţă constantă la emisiunile sportive de analiză, fie că a fost plecat din ţară, fie că a fost pe bară, în aşteptarea semnării unui contract. 

În ultimii ani, fostul rapidist a ajuns să concureze cu Gigi Becali, în ceea ce priveşte apariţiile TV. Pentru că, după meciurile naţionalei sau cele importante ale unor echipe de club, mai mereu, primul care intra, în direct, telefonic, era Şumudică. Care explica, în detaliu, ce n-a mers şi ce trebuia făcut altfel. Oarecum ciudat însă, pentru că, dacă la teorie a fost imbatabil, Şumi a cam dat-o în bară, când a venit vorba de practică! De aici şi faptul că a fost „turist“, la ultimele formaţii pe care le-a antrenat, având 7 meciuri la Rizespor, 15 la CFR Cluj şi 16 la Yeni Malatyaspor. La aceste grupări, Şumi a câştigat 12 meciuri din 38!

Liber de contract după despărţirea de Yeni Malatyaspor, în februarie, fostul atacant a sperat să ajungă pe banca Rapidului, în locul lui Mihai Iosif. Cum a pierdut „duelul“ cu Adrian Mutu, Şumudică s-a consolat cu un post de analist TV pe care tocmai l-a primit, la Digi Sport. Potrivit gsp.ro, Şumudică va „intra în pâine“, diseară (ora 20.30), cu ocazia meciului Rapid - Dinamo din prima etapă de play-out. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite