Şumudică, ca Al Pacino în „Any Given Sunday“: discurs fabulos al antrenorului Astrei înaintea meciului cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Tehnicianul giurgiuvenilor a dezvăluit la conferinţa de după „finala campionatului“ cum a reuşit să-şi motiveze elevii. Vorbele sale chiar au cântărit greu, Astra făcând o partidă inteligentă pe care a câştigat-o meritat.

„Adevărul“ v-a prezentat aici prima reacţie a lui Marius Şumudică, imediat după victoria cu Steaua, rezultat care o face pe Astra campioană, în proporţie de 99%.

Tehnicianul giurgiuvenilor a oferit însă cea mai spectaculoasă dezvăluire la conferinţa de presă, acolo unde, potrivit gsp.ro, le-a prezentat jurnaliştilor discursul său motivaţional rostit în faţa echipei, înainte de meci. Vorbele tehnicianului de 45 de ani amintesc de celebrul film „Any Given Sunday“ în care Al Pacino a jucat rolul unui antrenor de fotbal american. Iar discursul actorului în faţa echipei e printre cele mai celebre scene de film din istoria cinematografiei.

Ce a spus Şumudică în vestiar?

Eu unul m-am săturat să existe doar ei (n.r. - Steaua), să profite doar ei, chiar şi când nu merită. Acum vor banii din Champions League. Nu-i merită! E un sezon pe care l-au pierdut. E al nostru. Urmează 90 de minute decisive, să le stingem lumina! Să se mai audă doar muzica aleasă de Nico (n.r. - Daniel Niculae) şi să-i cântăm lui Budi (n.r. - Constantin Budescu, transferat în China) «Campionii, campionii»!

Să urlăm de fericire şi să mergem în Champions! Noi suntem cei mai buni, să le arătăm! Nu ies de pe teren învins azi. Vreau să plâng cu voi în braţe în vestiar. Haideţi s-o terminăm în seara asta. Învingătorii iau tot! Luaţi ceva ce e al vostru! Deja aţi câştigat sezonul.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite