Şumudică: "Nu-mi dau demisia de la Rapid"

Şumudică a menţionat că partida cu Gloria Bistriţa, din această seară, (ora 20.30, Antena 1) nu va fi ultima pentru el în funcţia de antrenor la Rapid, precizând că îşi va da demisia doar când echipa nu va mai avea şanse de calificare în Liga Europa.

Ştiri pe aceeaşi temă

"De ce să fie ultimul meu meci la Rapid? Sunt pe locul cinci, sunt în grafic, trebuie să mă calific în Liga Europa. În momentul în care nu voi mai avea şanse, voi fi pe locurile 10-12 la zece puncte distanţă, atunci să fiu întrebat. S-a făcut un subiect de presă din demisia mea. Nu se va întâmpla. Şumudică nu îşi va da demisia de la Rapid orice s-ar întâmpla. Decât în momentul în care nu voi mai avea şanse să calific echipa în Liga Europa", a menţionat el.

Întrebat dacă îl vede pe antrenorul Victor Piţurcă din vară la Dinamo, Marius Şumudică a răspuns: "Nu este treaba mea. Eu vreau să-l văd din vară pe Şumudică la Rapid".Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările