Şumudică, meci nebun în Turcia: Cât s-a terminat partida în care echipa sa a avut 4-1 la pauză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică a suferit enorm pe margine pentru o victorie care, la un moment dat, părea una fără emoţii
Marius Şumudică a suferit enorm pe margine pentru o victorie care, la un moment dat, părea una fără emoţii

După o ruşine uriaşă în cupă, acolo unde Gaziantep a fost eliminată în „dublă“ manşă de ocupanta locului 13 din liga a treia, pentru Şumudică şi elevii săi a urmat o confruntare sufocantă în prima ligă.

Gaziantep s-a făcut de râs în cupă, fiind eliminată de Kırklarelispor, iar de acum toată atenţia fanilor şi conducătorilor va fi axată pe partidele din prima ligă. Aici, în cel mai bun caz, echipa poate ataca locul 4, ultimul care duce în Liga Europa. Şi, având în vedere rezultatele din ultimele cinci runde (2 victorii, 2 remize, 1 înfrângere), semnele sunt bune!

Sâmbătă seară, Gaziantep a avut un meci nebun, în deplasare, cu Kasimpaşa. Elevii lui Şumudică au condus din minutul 5, dar egalitatea s-a restabilit peste cinci minute. Chiar şi aşa, la pauză, meciul părea rezolvat de oaspeţi care au intrat la cabine cu 4-1!

Ceea ce a urmat însă a făcut ca Şumudică să aibă mari emoţii pentru cele trei puncte. Kasimpaşa s-a apropiat la un gol, după reuşitele din minutele 57 şi 80! Din fericire pentru Şumudică şi Toşca - ultimul a fost integralist - Gaziantep s-a impus cu 4-3 şi a ajuns pe 9 (23 de puncte), la doar trei puncte de poziţia a 4-a.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite