Şumudică, filmări fabuloase, în engleză, de inclus în orice program de divertisment: „I love you!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sumudica

Despre Marius Şumudică (50 de ani) se poate spune orice, dar nu şi că n-ar avea încredere maximă în posibilităţile sale. Modul în care continuă să vorbească limbi străine, portugheză sau engleză, e o dovadă solidă, în acest sens.

Marius Şumudică e definiţia nebunului simpatic! Ce-i drept, a mai avut nişte derapaje deloc simpatice, de-a lungul anilor, însă, una peste alta, e genul de antrenor excentric, care furnizează subiecte pe bandă pentru presă.

Inclusiv deschiderea contului său de Twitter a reprezentat acum un moment spectaculos. Care te face să râzi în hohote, mai ales când asculţi mesajul transmis de Şumudică, în limba engleză, pentru cei care îl vor urmări pe acest canal de comunicare. Iată filmarea:

Iar la scurt timp după deschiderea oficială a canalului, Şumudică a revenit cu o altă filmare, de această dată cu un mesaj pentru suporterii formaţiei Yeni Malatyaspor pe care o pregăteşte din luna octombrie. Din nou, vorbind cu un accent simpatic, tehnicianul le-a cerut sprijinul fanilor la meciul de astăzi, cel cu Kayserispor de pe teren propriu (ora 16.00). Mai ales că Yeni Malatyaspor traversează o perioadă critică, venind după două înfrângeri la rând.

Iată al doilea mesaj al lui Şumudică, transmis pe Twitter:

10 meciuri a adunat Marius Şumudică la Yeni Malatyaspor până acum: 3 victorii, 2 remize, 5 înfrângeri. Golaveraj: 10-15   19 din 20 e locul pe care îl ocupă Yeni Malatyaspor în Superliga turcă, după 17 etape. Echipa a strâns 14 puncte şi e la patru puncte de poziţia a 16-a, prima care asigură rămânerea în prima ligă.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite