Şumudică, demisie explozivă: A plecat de la Rizespor şi a făcut declaraţii dure după un mandat ratat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sumudica

Al doilea şi ultimul antrenor român aflat, în acest sezon, în Superliga turcă se întoarce în ţară, cu coada între picioare.

Dacă Dan Petrescu a rezistat 45 de zile şi a adunat opt partide la Kayserispor, Marius Şumudică a avut un mandat şi mai scurt la Rizespor!

Numit pe banca acestei formaţii la data de 25 de ianuarie, fostul rapidist şi-a anunţat, astăzi, demisia din funcţie, după o nouă înfrângere, a patra în şapte partide! Eşecul a venit în deplasarea cu Kayserispor, echipa care, de curând, a renunţat la Dan Petrescu. Gazdele s-au impus cu 2-1, în faţa trupei pregătite de Şumudică.

Dacă runda trecută, după remiza de acasă cu Sivasspor (0-0), Şumi şi-a făcut praf jucătorii, miercurii seară, la scurt timp după partida pierdută cu Kayserispor, el şi-a anunţat demisia şi a dat vina pe elevii săi pentru această decizie!

„Poate că o schimbare pe banca tehnică va fi benefică echipei. Există disensiuni între mine şi echipă. Mi-a provocat foarte mult stres acest lucru. E vina mea că am luat o echipă în plin campionat, e doar vina mea. Prezint scuzele mele suporterilor şi ţin să mulţumesc conducerii, care a avut încredere în mine şi în stafful meu. Am ajuns la capătul drumului aici, sunt neînţelegeri, nu vreau să-mi pun viaţa în pericol“, a spus Şumudică în presa turcă. 

El lasă Rizespor pe locul 16 din 21 în campionat, cu 28 de puncte din 27 de meciuri, la două puncte de poziţia a 18-a, prima care duce în liga secundă. Şumudică a mai pregătit o echipă din Superliga turcă în actuala stagiune, Gaziantep, de la care a plecat la 11 ianuarie.

0 victorii, 3 remize şi 4 înfrângeri a adunat Marius Şumudică la Rizespor.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite