Şumudică continuă seria fantastică de victorii. Cum s-a pozat în vestiar şi ce ironii le-a transmis adversarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa antrenată de Marius Şumudică a bifat a patra victorie consecutivă în campionatul din Turcia, 3-1 cu Alanyaspor, şi a urcat de pe locul 5 pe 3 în SuperLig, cu 27 de puncte.

Gaziantep a învins, duminică, pe teren propriu, formaţia aflată pe poziţia secundă înainte de începerea rundei a 15-a, prin golurile lui Dicko '9, Demir '30 şi Maxim '61, în timp ce singura reuşită a oaspeţilor a fost semnată de Davidson '26. La gazde, fundaşul Alin Toşca şi mijlocaşul Alexandru Maxim au fost titulari.

La finalul partidei, antrenorul român a comentat în stilul caracteristic faptul că formaţia sa s-a impus după un meci în care a avut o posesie a balonului de doar 24%. ”Echipa adversă a avut posesia mingii de 76%. Dacă vor, pot să ia mingea acasă, eu am 3 puncte şi 3 goluri", a spus Şumudică la finalul jocului.

Imediat după terminarea meciului, jucătorii de la Gaziantep au început sărbătoarea şi nu au ratat prilejul să imortalizeze momentul în vestiar, fotografia fiind urcată pe reţelele de socializare. 

Gaziantep, serie fantastică 

Formaţia pregătită de român a câştigat ultimele 4 meciuri din SuperLig şi nu a mai cunoscut gustul înfrângerii în toate competiţiile de 3 luni lş jumătate, mai exact din 12 septembrie, interval în care Gaziantep a bifat 8 victorii şi 7 rezultate de egalitate.

Galatasaray ocupă primul loc în clasament, cu 29 de puncte, fiind urmată de Alanyaspor şi Gaziantep, cu câte 27 de puncte, de Fenerbahce, 26 de puncte şi de Beşiktaş, cu 25 de puncte. Beşiktaş poate da jos de pe podium echipa lui Şumudică, dacă va câştiga meciul de duminică, pe care îl va disputa, pe teren propriu, cu Sivasspor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite