Şumudică bagă zâzanie la Steaua: reacţia lui Gigi Becali, după ce antrenorul Astrei s-a propus în locul lui Reghecampf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică. FOTO: Răzvan Păsărică
Marius Şumudică. FOTO: Răzvan Păsărică

Văzând că vicecampioana nu joacă mai nimic, ajungând să fie învinsă şi de Chiajna, tehnicianul giurgiuvenilor s-a oferit să-i pregătească part-time pe elevii lui Reghecampf.

Cunoscut ca un duşman al Stelei, Marius Şumudică le-a făcut mai mult bine decât rău roş-albaştrilor în ultimele sezoane.

Mai întâi, în sezonul 2014-2015, a contribuit la campionatul câştigat de Steaua, învingând ASA Târgu-Mureş, rivala lor la titlu, în penultima etapă. În weekendul care a trecut, Steaua a răsuflat, din nou, uşurată datorită unui rezultat al echipei lui Şumi. Astra s-a impus pe terenul celor de la CS U Craiova, oprind trupa pregătită de Gigi Mulţescu din a egala Steaua la puncte.

La capătul acestui meci, ajuns la trei puncte de play-off cu Astra, Şumudică a prins glas şi s-a dezlănţuit la adresa steliştilor.

„I-am dat mesaj lui Gigi (n.r. – Becali) şi i-am zis că iar ajung la mâna noastră.  Noi, spre deosebire de Steaua, ajungem la poartă şi avem ocazii. Dacă mergem în play-off, ne întâlnim şi cu ăia de ne arătau manita (n.r. – Dinamoviştii s-au pozat arătând semnul de cinci, după ce au învins Astra cu 5-2 în Cupa Ligii ). Lasă că ne întâlnim. Nu e problemă“, şi-a început Şumudică discursul.

El a taxat şi faptul că Reghecampf a insinuat că Boldrin şi De Amorim, veniţi de la Astra, nu sunt bine pregătiţi fizic şi că au nevoie să facă, în iarnă, cantonamente cu Steaua pentru a ajunge la forma optimă. „I-am făcut campioni, aşa că să o lase mai uşor cu declaraţiile. De pregătirea lui Boldrin şi De Amorim vorbesc întruna. Dar eu le aduc aminte că, atunci când au venit, au dat o sacoşă de goluri. Fără ei, erau pe locul 5. Eu văd că acum, după patru luni de antrenament cu un anumit antrenor (n.r. – Reghecampf), sunt de nerecunoscut. Să o lase mai uşor“, a continuat tehnicianul Astrei.

„Umplu tribunele la Steaua“

Iar la o zi după victoria cu Craiova, Şumudică a devenit şi mai virulent la adresa Stelei. „Mă enervează reacţiile lor. Ei tot spun că nu le iese jocul la valoarea lor. Dar cine sunt ei? Manchester City? Şi noi suntem Industria Sârmei deşertul Gobi? Dacă nici Alibec nu-şi va arăta valoarea, după ce va ajunge la Steaua în ianuarie, atunci e o problemă acolo. Golubovici era golgeter din toate poziţiile, iar acolo e de nerecunoscut. Boldrin şi De Amorim, la fel. Tade era golgeter şi apoi se antrena pe la liceul Mihai Viteazul. Nu cumva problema e la antrenor? Dacă nu poate, mă duc eu de două ori pe săptămână să-i antrenez. Poate îi ajută în vreun fel. Amorim cade din picioare dacă bate vântul. A slăbit cinci kilograme. Alibec cu toată ciocolata lui şi cu două pachete de ţigări îi cară pe toţi în spate acum“, a spus Şumi la Radio Sport 1.

Acesta a insistat că Steaua ar avea de câştigat dacă l-ar pune în locul lui Reghecampf: „Eu am zis că nu mă duc vreodată la Steaua să antrenez, dar dacă ajung acolo, se umple stadionul cu mine pe bancă. Vor fi cel puţin 30.000 de spectatori. Şi dacă vin să mă înjure, dar tot fac încasări maxime“.

Becali: „Niciodată la Steaua“

Auzind ultimele afirmaţii ale tehnicianului Astrei, Gigi Becali a ţinut să aibă ultimul cuvânt. „El e un antrenor bun. Ne-a ajutat şi la Craiova şi o să ne ajute şi mai tare in playoff. I-am mulţumit şi i-am dat un mesaj de mulţumire. Mi-a dat mesaj: «Iar ai ajuns la mâna mea». Foarte bine că am ajuns la mâna lui. Să mă salveze el. Eu sunt prieten cu Şumudică, dar nu va putea veni niciodată la Steaua. Am decis asta când s-a aruncat atunci pe burtă la Rapid. I-am zis că de atunci şi-a semnat sentinţa. Un rapidist înfocat nu poate să vină niciodată la Steaua“, a spus finanţatorul roş-albaştrilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite