Şumudică: "Am dominat meciul de la un capăt la altul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Marius Şumudică a declarat, joi, că echipa Rapid Bucureşti a dominat de la un capăt la altul formaţia Astra în meciul din optimile de finală ale Cupei României şi că îşi doreşte să evolueze în sferturile de finală ale competiţiei pe teren propriu.

"A fost un joc cu un ritm bun al nostru, în care am dominat meciul de la un capăt la altul. Şi este bine că nu am ajuns la loteria penaltiurilor. Am turat motoarele şi am reuşit să marcăm. Chiar dacă am făcut-o în reprizele de prelungire eu zic că este bine. În opinia mea, ne-a deranjat terenul, care este unul destul de denivelat şi mingile cu care s-a jucat, care adesea ne-au jucat feste. Sunt bucuros că nici în acest joc nu am primit gol şi că golurile noastre au venit în urma unor faze bine lucrate", a spus Şumudică în conferinţa de presă de după meci.

Şumudică a precizat că în sferturile Cupei României îşi doreşte să joace pe teren propriu. "Sper să nu ne doboare entuziasmul, să jucăm la fel cu Pandurii, pentru a putea pregăti cum se cuvine meciul cu Steaua. În sferturi, mi-aş dori să jucăm acasă, dar tot ce ştiu este că vom fi în urma a doua şi vom avea ca adversar un cap de serie, dintre Steaua, Dinamo şi CFR", a mai spus tehnicianul rapidist.

Echipa Rapid Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după a învins, joi, la Ploieşti, cu scorul de 2-0 (0-0), după prelungiri, formaţia Astra, în optimile competiţiei.

Golurile au fost marcate de Frunză, în minutele 93 şi 111.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite