Știri & actualitate:Spectacol montan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi au început, în localităţile Cerbul şi Vânătorul, Campionatele Naţionale de minibaschet şi babybaschet rezervate fetelor şi băieţilor care nu au împlinit vârsta de 10 ani.

Astăzi au început, în localităţile Cerbul şi Vânătorul, Campionatele Naţionale de minibaschet şi babybaschet rezervate fetelor şi băieţilor care nu au împlinit vârsta de 10 ani. Competiţia este organizată de federaţia de specialitate şi se dispută în aer liber, pe parcursul a 14 zile.

Iniţiere la Oradea

Clubul Sportiv Municipal Oradea organizează selecţii la cele patru secţii ale acestei instituţii: baschet, handbal, polo şi judo. Copiii care doresc să practice aceste discipline pot obţine informaţii la numărul de telefon 0259.479.268. Adresa clubului: Piaţa Unirii nr. 1-3.

Lecţii pe internet

image

Copiii care doresc să înveţe jocul de şah o pot face şi pe internet. Site-ul www.sahclub.ro pune la dispoziţia celor mici, şi nu numai, regulile de joc, cărţi şi cursuri de şah online, dar şi partide pe care elevii le pot disputa între ei, live, pe această pagină de web.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite