Ştiri & actualitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajul de 8+1 fete al României a câştigat etapa de Cupă Mondială de la München, învingând în finală Germania, Marea Britanie, China şi Polonia.

CANOTAJ
Victorie la München pentru tricolore

Româncele au plecat de pe culoarul 5 fiind pe locul doi după 500 de metri, preluând conducerea după 1.000 metri şi nu au mai lăsat-o până la final. Tricolorele au terminat cursa în 6 minute 21 secunde şi 89 de sutimi. Componenţa echipajului: Roxana Cogianu, Ionelia Zaharia, Camelia Lupaşcu, Maria Bursuc, Ioana Crăciun, Adelina Cojocariu, Nicoleta Albu, Eniko Mironcic şi Teodora Stoica (foto).

TENIS
Liana Ungur s-a impus la Padova

Fiica fostului mare internaţional de fotbal Ilie Balaci a câştigat în week-end turneul de 25.000 de dolari de la Padova (Italia). Liana (25 de ani), soţia tenismenului Adrian Ungur, a învins-o în finala competiţiei pe franţuzoaica Audrey Bergot, scor 6-4, 6-4. Românca se află la al treilea succes în acest sezon într-un turneu ITF după triumfurile de la Florenţa şi Sarajevo.

HANDBAL
Un polonez a rămas fără ochiul-stâng

Internaţionalul polonez Karol Bielecki (28 de ani), legitimat la echipa germană Rhein-Neckar-Lowen, şi-a pierdut ochiul stâng, în urma unei accidentări suferite la un meci amical disputat la 11 iunie între naţionalele Poloniei şi Croaţiei. Operat imediat după meci, el a fost supus zilele trecute unei noi intervenţii chirurgicale, dar aceasta nu a avut succes. Bielecki va intra de azi într-un program de recuperare şi a anunţat că vrea să îşi continue cariera sportivă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite