Ştiri & actualitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Henin
Henin

Henin, pe teren după 18 luni

Belgianca Justine Henin (foto) a câştigat prima partidă de tenis disputată după 18 luni de absenţă, impunându-se sâmbătă cu 6-4, 6-4 în faţa compatrioatei sale Kirsten Flipkens într-un meci demonstrativ care a avut loc la Charleroi. Henin, 27 de ani, va disputa un alt meci demonstrativ la 12 decembrie, în Cairo, cu Nadia Petrova.

Revenirea oficială în circuitul WTA a lui Henin, câştigătoare a şapte titluri de Grand Slam, se va produce la Brisbane, la 3 ianuarie 2010.

Mauresmo şi-a încheiat cariera

Jucătoarea de tenis franceză Amelie Mauresmo a anunţat săptămâna trecută că se retrage din activitatea profesionistă. Mauresmo, 20 de ani, a încheiat acest an pe poziţia 21 în clasamentul WTA însă a declarat că nu mai are acea dorinţă pentru a concura. „Nu vreau să mă mai antrenez. Trebuia să iau o decizie, mai ales că atunci când înaintezi în vârstă este greu să rămâi în top", a declarat fostul număr 1 mondial.

Murray a ales Playstation 3 în locul prietenei

Tenismenul britanic Andy Murray s-a depărţit de prietena sa Kim Sears după o relaţie de patru ani. Surse apropiate cuplului au declarat că separarea celor doi a survenit din cauza dependenţei lui Murray de jocurile pe Playstation 3. Britanicul petrecea până la şapte ore pe zi în faţa televizorului şi a consolei. Kim s-a mutat deja din reşedinţa de 5 milioane de dolari a jucătorului, şi nu l-a însoţit pe acesta la Turneul Campionilor de la Londra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite