Ştiri & actualitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tunisia
Tunisia

Tunisia are coşmaruri cu noi

Adversara tricolorelor de miercuri participă pentru a cincea oară la Campionatul Mondial, cea mai bună clasare fiind în 1975, locul 12. Nu are nicio prezenţă la Jocurile Olimpice, dar se poate lăuda că câştigat de două ori titul de campioană a Africii. Din cele patru partide disputate de-a lungul istoriei contra României, Tunisia le-a pierdut pe toate, golaverajul fiind unul dezatruos pentru nord-africance, 60-140.

Probleme în handbalul african

Egiptul a anunţat că renunţă la organizarea campionatului masculin de handbal al Africii, programat în februarie 2010, ca urmare a tensiunilor persistente dintre Egipt şi Algeria, după meciul dintre reprezentativele de fotbal ale celor două ţări, din cadrul barajului pentru calificarea la Cupa Mondială 2010. Selecţionata de handbal a Egiptului, campioana en titre a Africii, va participa la competiţie, în cazul în care aceasta va fi organizată în altă ţară.

Americanii iau lecţii la Mondiale

Deorece nivelul handbalului din SUA este unul foarte scăzut, iar meditizarea este practic inexistentă, federaţia internaţională de handbal a lansat o campanile pentru sprijinirea tehnicienilor de peste Ocean. Câţiva oficiali şi antrenori din SUA vor asista astfel pe viu la meciurile de la Campionatul Mondial din China pentru a deprinde tainele handbalului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite