Ştiri & actualitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turneul cu numărul 3 al Diviziei A1, la feminin, a lăsat deschisă lupta pentru titlu.

VOLEI
Metal Galaţi a câştigat derby-urile Diviziei A1

Chiar dacă a câştigat derby-urile cu Tomis Constanţa (3:0) şi cu Dinamo Romprest (3:1), în faţa suporterilor săi, CSU Metal păstrează un avans minim faţă de rivalele sale, eşecul suferit în faţa Ştiinţei, la turneul băcăuan, putând conta la final. Campioana se va decide la finalul acestei săptămâni (23-25 aprilie), în sala Extreme din Bucureşti.

Jucând acasă, Dinamo este favorită, însă gruparea bucureşteană nu a reuşit de multă vreme să se impună pe teren propriu în faţa echipei pregătite de Zoran Terzic. În grupa locurilor 5-8, SCMU Craiova s-a desprins decisiv de rivalele sale.

RUGBY
Ştiinţa Baia Mare, victorie la limită cu Dinamo

Dispută încrâncenată la Bucureşti, în etapa a 5-a din Divizia Naţională, între ultimele două campioane ale României, Dinamo şi Ştiinţa Baia Mare. Învinse (13-15) la Arad, miercuri, gazdele au jucat cu multă ambiţie, conducând cu 16-10 când mai erau doar cinci minute de joc. Maramureşenii au reacţionat prompt, marcând un eseu prin Diniş. Dimofte a transformat şi a dat şi o penalitate, astfel că Baia Mare s-a impus cu 20-16. "Am făcut multe erori, însă ne aflăm încă la început de sezon. Avem şi mulţi accidentaţi. E bine că am evitat eşecul", a declarat Eugen Apjok, antrenorul campioanei. "Am început să redevenim echipa de altădată. Puteam câştiga. Cred că am căzut fizic", a mărturisit dinamovistul Răzvan Stanca.

VOLEI
Remat Zalău s-a distanţat în clasament

Primele două zile ale turneului final, grupa locurilor 1-4, al Diviziei A1, a avut în prim-plan echipa masculină Remat Zalău. Aflaţi în postura de gazde, sălăjenii s-au impus în faţa Unirii Dej (3:0) şi a lui Dinamo (3:1), distanţându-se în clasament. Nici campionii en titre nu se lasă, ei câştigând cu 3:1 în faţa bucureştenilor. Ultimul turneu va avea loc la Constanţa, între 23 şi 25 aprilie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite