„Ştiinţa“ trăieşte, Reghecampf executat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiova a învins Unirea cu 3-0 şi mai speră la evitarea retrogradării, dar echipa a fost condusă de preşedintele Ţicleanu pentru că „Reghe“, suspendat de Mititelu, n-a fost lăsat să intre în vestiar de bodyguarzii patronului. Mititelu şi-a demis antrenorul chiar în ziua meciului cu Urziceni pentru că acesta i-a exclus din lot pe fraţii Costea şi pe Dina.

Universitatea Craiova a fost zguduită ieri de un nou „cutremur". Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a fost suspendat din funcţie de patronul Adrian Mititelu cu trei ore înaintea meciului cu Unirea Urziceni! Motivul? „Reghe" i-a anunţat pe fraţii Costea şi pe Dina că nu vor evolua contra ialomiţenilor, iar acest lucru l-a înfuriat pe finanţator.

"Am fost suspendat 21 de zile pentru că mi-am permis să iau măsuri disciplinare împotriva fraţilor Costea şi a lui Dina. Am fost cu echipa la un club de biliard, iar acolo cei trei şi-au comandat papanaşi şi pizza. Am considerat că nu are rost să-i reţin în lot dacă asta mănâncă ei înainte de meci", a explicat tehnicianul. El nu s-a grăbit să părăsească Bănia. A urmărit meciul cu Unirea de la tribuna I, după ce bodyguarzii lui Mititelu au refuzat să-i permită accesul în vestiar.

La meciul cu Unirea, Craiova a fost condusă de preşedintele Aurică Ţicleanu, cel care mai pregătise „Ştiinţa" şi în primele cinci etape. Acesta venise la stadion în costum, urmând să vadă meciul de la oficială, dar, după ce s-a aflat că echipa a rămas fără antrenor, s-a schimbat într-un trening şi a ieşit la încălzire cu jucătorii. El n-a modificat primul „unsprezece" stabilit de Reghecampf, dar i-a „transformat" în rezerve pe Dina şi pe fraţii Costea. Dintre aceştia doar Florin Costea şi Dina au intrat pe teren după pauză.

Oltenii au câştigat la pas partida cu Unirea şi continuă să creadă în salvarea de la retrogradare. Craiova îşi pune toate speranţele în meciul cu Gloria Bistriţa, din deplasare, în etapa 33, partidă care ar putea decide ce echipă va pica în Liga a II-a.

Dialogul între Mititelu şi Reghecampf

Reghecampf a privit meciul din tribună



Mititelu: Te plângi ca o muiere! Aseară m-am rugat de tine să rămâi la echipă, dar n-ai vrut! Apoi, te-ai răzgândit şi ai zis că vrei să stai pe bancă! M-ai ameninţat prim SMS-uri. De aia nu te-am lăsat la oficială, ca să nu faci scandal acolo.

Reghecampf: O să arăt la televiziune toate SMS-urile de la tine!

Mititelu: Ai fost antrenor la Craiova datorită mie! L-ai lucrat pe Napoli timp de 3 luni.

Reghecampf
: Să vezi ce emisiune fac eu despre tine! Pe mine nu mă poţi păcăli pentru că nu mă ai cu nimic la mână! Să-mi dai banii, trebuia să mă plăteşti de acum trei săptămâni. Ai uitat că în iarnă am plătit cantonamentul echipei.

Mititelu: Bă baiatule, du-te şi dă-mă în judecată, fă ce vrei!

Reghecampf: Spune adevărul! Ai vrut să-l bagi pe Florin Costea în locul lui Subotici! Se vede ce bine te pricepi la fotbal, uite unde a ajuns Craiova din cauza ta! Am fost un tâmpit că am venit lângă tine!

Mititelu: Aştept să confirmi la altă echipă, să văd ce mare antrenor eşti!

Reghecampf: O să confirmi tu la Craiova! La Galaţi o să iei 6 bucăţi dacă o să-l bagi pe Florin Costea! Nu e pregătit fizic, dacă nu mă crezi, bagă-l pe Costea şi o să retrogradezi!

Mititelu: De ce nu spui că Anamaria Prodan a stat după fraţii Costea să semneze contracte cu ei în iarnă şi că de aia ai boală pe ei? Că inainte de meci i-ai sunat pe jucătorii străini să plece de la echipă?

Reghecampf: Ţi-am zis, o să vezi tu unde o să ajungă echipa aşa şi cât de bine te pricepi la fotbal!

* dialogul a avut loc la Sport.ro

Prodanca îşi apără soţul

După ce l-a suspendat pe Reghecampf, Mititelu şi-a pus-o în cap pe Anamaria Prodan, soţia antrenorului. „Mititelu e dezamăgirea vieţii mele. I-am adus jucători pe banii mei, când nimeni nu mai voia să vină la echipă. Îmi pare rău că nu am crezut în Piţurcă şi în Ioan Becali", a spus impresara.

Antrenorii Craiovei în acest sezon

Tehnician    Etape

Aurel Ţicleanu    1 - 5
Victor Piţurcă    6 - 18
Nicolo Napoli    19 - 23
Laurenţiu Reghecampf    24 - 29
Aurel Ţicleanu    30-?

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite