Ştiinţa, în avantaj în faţa Rapidului. Vezi ce „11“ ar putea alinia cele două echipe în Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duelul dintre craioveni şi giuleşteni se anunţă aprig
Duelul dintre craioveni şi giuleşteni se anunţă aprig

Universitatea Craiova se prezintă în această seară, pe terenul Rapidului, din postura de echipă care luptă pentru evitarea retrogradării.

Oltenii au acelaşi număr de puncte cu formaţiile de pe locurile 15 şi 16 şi doar un succes îi poate scoate pe moment din impas. Ştiinţa a avut mereu evoluţii bune în Giuleşti, la ultima deplasare câştigând cu un sec 3-0, fraţii Costea făcând atunci legea.

În istoria confruntărilor directe dintre Rapid şi Craiova, oltenii s-au impus în 35 din cele 73 de întâlniri, 15 fiind remize şi 23 victorii ale giuleştenilor. La Bucureşti, gazdele de astăzi au câştigat de 20 de ori, Ştiinţa de opt ori, alte opt partide încheindu-se la egalitate. În tur, giuleştenii s-au impus în Bănie cu scorul de 4-3.

Iată ce formaţii s-ar putea întâlni diseară, în Giuleşti.

Rapid: Bornescu - Helder, Săpunaru, M. Constantin, Bozovic - Matic, C. Lazăr - Grigorie, Spadacio, Herea - Ioniţă.
Antrenor: Ciprian Panait.

Universitatea: S. Lung jr. - Bărboianu, V. Găman, Iliev, Bălace - Gângioveanu, Prepeliţă, Dilevski, Firţulescu - M. Costea, Dina.
Antrenor: Mark Wotte.

Partida Rapid - Universitatea Craiova este programată diseară, de la ora 21.30, şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite