Ştefan Radu despre victoria lui Lazio cu Sassuolo: „Am marcat cel mai frumos gol din cariera mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lazio Roma a câştigat meciul cu Sassuolo, disputat duminică, pe teren propriu şi încheiat cu 3-2. La victoria lazialilor a contribuit şi internaţionalul român Ştefan Radu.

„Este cel mai frumos gol din cariera mea, pentru că eu nu marchez prea des. I-am spus lui Antonio Candreva (n.r. mijlocaş Lazio) că ultimul gol este al meu, dar el m-a contrazis. Să reuşeşti o dublă e mare lucru“, a declarat Ştefan Radu potrivit calcionews24.com.

Pentru Lazio au înscris Radu Ştefan (37'), Miroslav Klose (74') şi la al treilea gol (83') a fost o controversă în privinţa marcatorului. Prima dată, golul i-a fost atribuit lui Candreva, apoi lui Radu Ştefan, iar în cele din urmă s-a constatat că ultimul care a atins balonul a fost fundaşul oaspeţilor, Paolo Cannavaro.
Lazio ocupă locul 10 în Serie A, având un bilanţ de nouă victorii, opt remize şi opt înfrângeri. De cealaltă parte, Sassuolo se află pe ultima poziţie a clasamentului, cu patru meciuri câştigate, cinci egaluri şi 16 partide pierdute.

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Ştefan Radu, decisiv. Un gol fabulos şi o centrare la autogolul care a adus victoria lui Lazio, 3-2 cu Sassuolo

Un fotbalist de culoare de-al lui Lazio, subiect de controversă: susţine că are 17 ani, dar arată de dublul acestei vârste

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite