Antrenorul Ştefan Iovan a umilit un fotbalist de 19 ani, care a fost nevoit să meargă pe jos 12 kilometri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Iovan FOTO Mediafax
Ştefan Iovan FOTO Mediafax

Antrenorul coordonator al lotului Under 19, Ştefan Iovan, l-a convocat pe Răzvan Grădinaru, de la Steaua, dar în momentul în care fotbalistul a ajuns la Chiajna a fost anunţat că nu mai e nevoie de serviciile lui.

Pentru că n-avea bani la el, Grădinaru s-a întors cu geanta în spate din Chiajna în Bucureşti, aproximativ 12 kilometri. 

"Am fost convocat pe data de 5 octombrie la lotul Under 19 la Chiajna, iar pe data de 8 octombrie am fost anunţat că nu voi merge cu naţionala noastră în Polonia. După acest anunţ, nimeni nu m-a mai băgat în seamă şi am fost nevoit să plec din Chiajna pe jos spre Bucureşti cu geanta pe umeri.

Nu mai contează dacă aveam bani la mine sau nu, dacă m-am simţit umilit sau nu, însă mai bine era dacă mi se spunea de la început în faţă că nu este nevoie de mine la naţională. În condiţiile astea mă duceam şi eu în Antalya cu domnul Reghecampf să mă pregătesc cu echipa mare", a declarat Grădinaru pentru fanatik.ro.

Reacţie nesimţită: "Noi nu asigurăm transport"

Ştefan Iovan, coordonatorul loturilor de juniori, a reacţionat la Radio GSP: "Nu e adevărat. Între Chiajna şi Bucureşti sînt 2 kilometri. Nu am nimic cu Grădinaru, dar el este din Bucureşti. Echipa naţională nu asigură transport. Voia să ne ocupăm cu transportul pe ruta Bucureşti-Bucureşti? Eu am vorbit cu el, i-am spus că de ce nu e convocat, fiindcă avem jucători de naţională care au debutat etapa asta în campionat şi în Cupă!"

România a făcut doar egal cu Armenia, scor 1-1, primul meci din grupa de calificare la EURO. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite