Şovre, pus la zid pentru un gest umanitar: S-a aflat de ce i-a cerut autograful lui Haaland

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sovre

Tuşierul de 48 de ani a şocat atât presa internaţională, cât şi lumea arbitrajului românesc, atunci când, imediat după fluierul de final al meciului City - Dortmund (2-1) l-a abordat pe vedeta nemţilor, în tunelul care ducea spre vestiare, cerând autograful acestuia.

Gestul lui Şovre a fost aspru criticat, deoarece, aproape mereu, astfel de episoade se petrec la vestiar, departe de ochii publicului, la minute bune după terminarea partidei, când şi tensiunile meciului s-au risipit.

În cazul lui Şovre însă, totul s-a petrecut, la câteva minute după ultimul fluier al centralului Ovidiu Haţegan. De ce însă asistentul din Oradea a făcut un gest copilăresc, la prima vedere? Răspunsul l-a oferit gsp.ro: Şovre strânge suveniruri de la fotbalişti de top pentru a le dona unui centru pentru terapia adulţilor care suferă de autism grav din judeţul său. După cum „Gazeta Sporturilor“ a scris, pe larg, aici, cele două cartonaşe, cu semnătura lui Haaland, vor ajunge în posesia centrului de autism şi vor fi scoase la licitaţie în cadrul unei gale anuale, în care vor exista şi alte donaţii. 

Sovre
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite