Şomerul pentru care curg ofertele: trei echipe din trei ţări diferite se bat pentru semnătura lui Dan Petrescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Bursucul“ n-a rezistat nici măcar un tur de campionat în Qatar, fiind pus pe liber de Al-Arabi, însă, aproape sigur, va antrena o altă formaţie în a doua parte a sezonului.

Dan Petrescu a avut o experienţă ratată în Orientul Mijlociu, dar eşecul de la Al-Arabi nu i-a stricat cota. Cel puţin aşa susţin cei de la Dolce Sport, care anunţă că trei echipe din Occident sunt interesate de antrenorul de 47 de ani.

Prima ar fi Nottingham Forrest, un fost gigant al fotbalului englez, care de ani de zile se zbate în ligile inferioare. În acest moment, clubul se află pe locul 11 din 24 în eşalonul secund, la nouă puncte de poziţia a 6-a, care duce în play-off-ul de promovare în Premier League. 

Fără victorie de la  22 noiembrie, fostul internaţional englez, Stuart Pierce, poate fi înlocuit de Dan Petrescu, în cazul în care românul va accepta oferta celor de la Nottingham Forrest.

Tot din liga secundă vine şi oferta italiană pe care o are Petrescu. Bari, locul 15 din 22 în Serie B, e la patru puncte de retrogradare şi ia în calcul schimbarea lui Davide Nicola cu tehnicianul român.

În fine, Petrescu poate opta şi pentru o revenire în Rusia, acolo unde a mai pregătit Kuban Krasnodar şi Dinamo Moscova. Şi această opţiune însă implică semnarea unui contract cu o divizionară secundă. Numai că aici vorbim de Anji, liderul din Divizia I cu şanse mari de promovare în primul eşalon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite