Şmecheria e pedepsită aspru în Turcia! Motivul pentru care au fost suspendaţi Şumudică şi fiul lui

Şmecheria e pedepsită aspru în Turcia! Motivul pentru care au fost suspendaţi Şumudică şi fiul lui

Antrenorul român al echipei Gaziantep, Marius Şumudică, şi fiul acestuia, angajat ca metodist al clubului, au fost suspendaţi drastic de Comisia de Disciplină din Turcia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marius Şumudică, 49 de ani, a primit 4 etape de suspendare şi o amendă de aproximativ 3.500 de euro pentru că le-a dat indicaţii din tribună jucătorilor săi la meciul din deplasare cu Antalyaspor, scor 1-1, partidă la care tehnicianul român ispăşea o altă suspendare 
 
Pentru că a fost trecut pe foaie ca antrenor secund, deşi nu deţine licenţă pentru această funcţie, Marius Ştefan Şumudică, fiul antrenorului, a primit o pedeapsă mult mai drastică,  Şumudică junior, angajat ca metodist al clubului Gaziantep, a fost suspendat un an şi amendat cu circa 10.000 de euro.
 
"Fiul meu a fost trecut din greşeală pe foaie, ca antrenor secund. Nu, el este metodist la Gaziantep. A terminat ASE-ul, acum e anul doi la ANEFS şi a urmat două cursuri pentru funcţia pe care este angajat cu contract legal la Gaziantep. Adică ştie ce face, nu l-am luat aiurea lângă mine. Ce vreau să spun este că nu am încercat nicio clipă să păcălim pe cineva. Aia o a fost o greşeală şi mi-o asum, voi plăti pentru ea. Sunt mâhnit de amploarea care s-a dat evenimentelor de la meciul cu Antalyaspor. Eu am cerut o lojă şi nu au avut să-mi dea, aşa că am stat în tribună la acel meci. Am strigat în vreo două rânduri, dar ceva de genul 'treziti-vă', "haideţi să jucăm şi noi. Clubul a făcut recurs la aceste suspendări. ", a încercat să explice Marius Şumudică, la DIgisport, motivele pedepselor dictate de oficialii turci.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările