Și spaniolii au un Mitică al lor: S-a șters „roșul“ primit de Sergio Ramos!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergio Ramos
Sergio Ramos

Catalanii au luat foc! Eliminat în ultimul meci de campionat, fundașul Realului va fi pe teren, sâmbătă, cu Real Sociedad! Află motivul uluitor pentru care apărătorul a scăpat de suspendare.

Comisia de Disciplină a ajuns la concluzia că Sergio Ramos va trebui iertat întrucât a luat nemeritat primul dintre cele două avertismente în partida cu Villarreal!

Pepe, două etape în loc de 12

Un alt fotbalist al Realului, Pepe, a scăpat și el ieftin. Portughezul l-a atacat pe centralul meciului cu Villarreal în tunelul spre vestiare și l-a făcut „fiu de târfă".

Pentru ieșirea sa a fost suspendat doar două jocuri, deși, conform regulamentului, era pasibil de o suspendare între 4 și 12 etape!

Ce spune presa catalană?

„Comisia de Disciplină a salvat-o pe Real. Din nou, madrilenii scapă ușor datorită unei comisii care e mereu blândă cu Real", au scris cei de la „El Mundo Deportivo".

Cine mai e suspendat?

Partidele din ultima etapă a campionatului spaniol au provocat pierderi în ambele tabere care se află în lupta pentru titlu.

La Real, pe lângă Pepe, au mai fost suspendați: Mourinho (o etapă), preparatorul fizic, Faria (două etape), Ozil (o etapă) și Diarra (o etapă).

La Barcelona, Dani Alves a primit o etapă de suspendare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite