Şi-au bătut joc de „Diavol“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finalul derby-ului milanez câştigat cu 2-0 de Inter, Marco Materazzi şi Jose Mourinho şi-au ironizat adversarii, în frunte cu Silvio Berlusconi. „The special one“ i-a „luat în balon“ pe cei de la AC Milan, despre care spune că n-ar fi putut câştiga nici cu patru oameni în plus pe teren.

Nerazzurii s-au desprins la nouă puncte în fruntea clasamentului chiar după meciul marilor orgolii din Milano, un "Derby della Madonnina" mai intens ca niciodată. Tensiunea partidei nu avea cum să-l ocolească pe Jose Mourinho.

Considerând că echipa sa a fost dezavantajată de arbitraj, tehnicianul portughez s-a lansat într-un atac fără precedent asupra "fluieraşilor" italieni. "Nu au vrut să ne lase să câştigăm. Este problema voastră pentru că eu sunt străin şi, mai devreme sau mai târziu, voi pleca de aici. Am fost norocoşi că am rămas doar în nouă jucători!", a spus lusitanul, acuzând eliminările uşoare ale lui Sneijder şi Lucio.

"Dacă Ronaldinho înscria penalty-ul din prelungiri, sunt sigur că cele cinci minute suplimentare se transformau în opt", a continuat Mourinho, punându-l la zid pe centralul Rocchi. De aici şi până la subestimarea adversarului n-a fost decât un pas. "Puteam pierde doar dacă jucam în şase (n.r.- caz în care un meci se opreşte prin regulament) pentru că în şapte oameni câştigam", a încheiat cu sarcasm Mourinho, atacând subtil sterilitatea ofensivă a celor de la AC Milan.

L-a luat la întrebări pe arbitru

Faza eliminării lui Sneijder din minutul 27 a fost cea care a aprins "vulcanul" Mourinho. "De ce?", l-a întrebat tehnicianul pe arbitrul Rocchi în pauza meciului . "Pentru lipsă de respect. N-ai fi făcut la fel dacă un jucător ţi-ar fi aplaudat ironic decizia?", a răspuns centralul. "Nu, pentru că suntem oameni de fotbal, nu vânători", a replicat Mourinho.

Bal mascat cu Berlusconi!

Seara nefastă a lui AC Milan s-a prelungit chiar şi după meci, când rolul de vedetă a fost preluat de Materazzi. Acesta a intrat pe teren cu o mască specială, care îl înfăţişa pe Silvio Berlusconi, nimeni altul decât premierul ţării şi principalul finanţator al celor de la AC Milan. Ironia a fost amplificată de "zâmbetul" larg al lui Berlusconi, în contrast cu starea de spirit din vestiarul "diavolilor".

Materazzi: „A fost o glumă colegială!"

Fundaşul a explicat ieri motivul pentru care s-a mascat cu imaginea lui Silvio Berlusconi.

„A fost o glumă colegială, fără vreo semnificaţie politică! Sper ca preşe­dintele Milanului să nu se supere", a spus fotba­listul lui Inter. Gestul lui Materazzi va fi anali­zat însă de comisia de disciplină a campionatu-­lui italian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite