Şeful lui Reghecampf de la Al-Hilal s-a simţit umilit de Bayern Munchen: „Aşa ceva e ruşinos şi inacceptabil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeicul Abdulrahman bin Musaid a făcut o criză de nervi la puţin timp după ce echipa sa, Al-Hilal, a luat bătaie cu 4-1 de la Bayern Munchen.

În aşteptarea reluării campionatului saudit, Laurenţiu Reghecampf a avut parte de un meci de verificare de cinci stele, la Riad, cu Bayern Munchen. Totuşi, echipa românului, Al-Hilal, n-a avut nicio şansă în faţa nemţilor, în condiţiile în care a evoluat fără şapte fotbalişti de bază, convocaţi la naţionala Arabiei Saudite. Bayern a învins cu 4-1, golurile echipei lui Guardiola fiind marcate de Dante (9), Schweinsteiger (11), Lewandowski (18) şi Gotze (62). Al-Hilal a punctat prin Abdulaziz Al-Dawsari (90). La gazde, Mihai Pintilii a fost integralist.

Bayern Munchen a jucat cu: Neuer (Zingerle 46) - Dante, Boateng (Rafinha 20), Weiser - Bernat, Xabi Alonso - Schweinsteiger, Muller, Robben - Lewandowski (Gotze 57), Ribery

La finalul partidei, conform protocolului, jucătorii celor două formaţii ar fi trebuit să cineze împreună. Doar că, surpriză!, în momentul în care au vrut să pătrundă în sala de mese, fotbaliştilor de la Al-Hilal li s-a interzis accesul.

"Aşa ceva e ruşinos şi inacceptabil. Echipa mea nu a fost lăsată să intre în restaurantul unde erau cei de la Bayern. Ar fi trebuit să cinăm împreună", a afirmat bin Musaid pentru ziarul Bild. 

În replică, directorul echipei bavareze, Marius Horwick, a spus: "Noi i-am aşteptat la restaurant. Nu eram noi gazdele, nu puteam să interzicem cuiva prezenţa acolo".

Bayern urma să trimită o scrisoare de scuze, după ce şeicul Abdulrahman bin Musaid a fost surprins extrem de nervos, alături de Reghecampf, la intrarea în restaurant.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite