Şarapova, ultima victimă a fumului care a acoperit Australia: Decizia luată de rusoaică, astăzi, pe teren

Şarapova, ultima victimă a fumului care a acoperit Australia: Decizia luată de rusoaică, astăzi, pe teren

Maria Şarapova a scăzut atât de mult în clasamentul mondial, încât, fără acel wild-card, n-ar fi ajuns pe tabloul principal de la Australian Open, fără calificări

Incendiile care fac ravagii în Australia de patru luni cauzează probleme grave la primul Grand Slam al anului, competiţie care a pornit deja la drum cu meciurile din calificări.

Australian Open 2020 poate deveni un turneu indoor! „Adevărul“ a explicat aici ce intenţionează să facă organizatorii şi, după două episoade petrecute astăzi, acest scenariu prinde contur din ce în ce mai mult.
 
Concret, după ce Dalila Jakupovici (180 WTA) a renunţat la partida ei de calificare, într-un moment în care câştigase primul set, şi Maria Şarapova (145 WTA) a procedat la fel într-o altă confruntare găzduită de Melbourne. 
 
Şarapova a primit un wild-card din partea organizatorilor de la Australian Open, aşa că a fost scutită de calificări. Rusoaica a intrat însă pe teren la Kooyong Classic, într-un meci demonstrativ cu Laura Siegemund (72 WTA). La scorul de 7-6, 6-5 pentru nemţoaica de 31 de ani, Şarapova a renunţat la partidă, chiar dacă următorii jucători programaţi să pătrundă pe teren, Dimitrov şi Corici, au evoluat în faţa spectatorilor prezenţi în tribune.
 
„După două ore şi jumătate, a fost un bun avertisment pentru mine. Cred că am resimţit amândouă (n.r. fumul)“, a spus Şarapova după ieşirea sa de pe teren.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: