Şantaj la Steaua: doi fotbalişti sunt forţaţi să-şi rezilieze contractele. Becali a anunţat ce vor păţi, dacă nu vor accepta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii au ratat titlul şi Cupa României, dar şi accederea în grupele competiţiilor europene. Drept urmare, pun la cale o remaniere masivă a lotului.

Iar după Marica şi Gebhart, conducerea vrea să se debaraseze şi de Tade şi Alcenat.

Asta în condiţiile în care, lunar, cei doi încasează împreună 40.000 de euro. Patronul Gigi Becali a avut o primă tentativă de a rezilia contractele lor, în iarnă. Cum a eşuat, francezul a fost trimis să se antreneze singur, în timp ce haitianul a fost împrumutat la Voluntari, club care s-a angajat să-i dea 70% din salariul de 18.000 de euro pe lună. Ulterior, Tade a revenit la prima echipă, deoarece Marica şi Bawab au avut probleme medicale.

Acum însă, Becali e hotărât şi a anunţat ce vor păţi cei doi fotbalişti, dacă vor insista să stea la Steaua, în condiţiile în care clubul nu mai are nevoie de ei.

„În acest caz, vor fi nevoiţi să se supună la ce am decis. Asta e, se vor duce la 7 dimineaţa în liceul Mircea Eliade să se antreneze“, a afirmat latifundiarul la Digi Sport.

Finanţatorul roş-albaştrilor a dezvăluit că Steaua e activă nu numai la capitolul plecărilor, ci vrea să şi aducă un jucător de la ACS Poli Timişoara: mijlocaşul defensiv, Ovidiu Popescu (22 de ani).

„M-am interesat de el acum câteva luni. Ştiu că acum e accidentat, dar l-am pus pe Meme să vadă dacă putem rezolva ceva“, a spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite