Şahtior – Fenerbahce, miercuri, ora 21.45, DolceSport 1: Mircea Lucescu, fără brazilianul dopat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu FOTO Shakhtar.com
Mircea Lucescu FOTO Shakhtar.com

Şahtior şi Fenerbahce se întâlnesc mâine seară în derbyul turului trei preliminar al Ligii Campionilor. După 0-0 la Istanbul, toate posibilităţile sunt încă deschise pentru ucraineni şi pentru turci.

Oficialii lui Fener au declanşat războiul psihologic, contestând decizia lui Mircea Lucescu de a-l folosi în meciul tur pe brazilianul Fred, care a căzut un control antidoping la Copa America. UEFA a respins solicitarea turcilor, însă între timp a sosit şi testul B, care a confirmat că Fred a folosit un diuretic, hidroclortiazidă, ce poate ascunde folosirea altor substanţe interzise.
În acest caz, e de aşteptat ca Mircea Lucescu să nu mai rişte nimic şi să-l lase pe Fred în afara lotului. În schimb, antrenorul român şi jucătorii lui Şahtior au primit o doză de încredere din partea patronului Rinat Ahmetov. „Acesta e cel mai bun Şahtior din istorie. Nu mai fusesem la echipă de un an, dar am venit special pentru aniversarea lui Mircea Lucescu.  Visul nostru este ca toate conflictele să înceteze, să nu mai moară oameni nevinovaţi şi să ne întoarcem acasă, pe Donbass Arena, unde fanii ne aşteaptă. Sunt sigur că va fi o întâlnire emoţionantă”, a spus Ahmetov într-un interviu acordat unei televiziuni din Ucraina.
Meicul de astăzi dintre Şahtior şi Fenerbahce se dispută la Lvov, casa de îmrpumut a Şahtiorului, până la aplanarea conflictului din zona Donbass.


Miercuri, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Astana – HJK Helsinki (1-1) 17.00
Qarabag – Celtic (1-2) 19.30
Sparta Praga - ŢSKA Moscova (2-2) 19.45
BATE Borisov – Videoton (1-1) 20.30
Basel – Lech Poznan (3-1) 21.15
Partizan – Steaua (1-1) 21.30, PRO TV
Malmo – Salzburg (0-2) 21.30
Brugge – Panathinaikos (1-2) 21.30
Skenderbeu – Milsami (2-0) 21.45
Plzen – Maccabi Tel-Aviv (2-1) 21.45
Şahtior – Fenerbahce (0-0) 21.45, DolceSport
@ În paranteze sunt trecute rezultatele din tur

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite