Şahtior Doneţk chiar n-are rival în Ucraina: Mircea Lucescu a mai obţinut un succes răsunător în campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şahtior Doneţk este lider detaşat în prima ligă de fotbal din Ucraina şi obţine în continuare victorii pe bandă rulantă. Nici măcar Dinamo Kiev nu a putut face faţă tăvălugului „minerilor”, care au câştigat cu 2-1 pe terenul grupării din capitala Ucrainei.

Mircea Lucescu scrie istorie la Şahtior Doneţk. Din 23 de etape scurse până acum, „minerii” au adunat 66 de puncte, având un palmares incredibil: 22 de victorii şi o singură înfrângere. Cel mai recent succes al lui Şahtior în campionat a fost contra marii rivale, Dinamo Kiev.

Lucescu şi-a condus elevii spre o victorie categorică, deşi scorul de pe tabelă a fost doar 2-1. Echipa din capitala Ucrainei a deschis scorul în minutul 10 prin Yarmolenko, dar Şahtior a egalat prin Mkhitaryan în minutul 43, acelaşi jucător aducând victoria pentru elevii lui "Il Luce" în minutul 75. La oaspeţi, Răzvan Raţ a fost doar rezervă.

Şahtior conduce detaşat în clasamet (66 de puncte), fiind urmată de Metalist Harkov (49 de puncte) şi de Dinamo Kiev (47 de puncte).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite